Parterapi er at møde sin partner, se sin partner, genopdage sin partner og at møde sig selv sammen med sin partner.

Parterapi hos mig er at møde din partner i et trygt og styret rum, hvor jeg hjælper jer med at hjælpe jer selv. Parterapi er også terapi til dig, en rejse hvor du har din partner med på tilskuerrækken så han/hun kan se og forstå de intentioner der ligger bag dine handlinger. Min erfaring er at når din partner først forstår hvad, der ligger bag handlingerne ændrer det alt i jeres fælles liv.

Parterapi er for de modige, dem som gerne vil forandring og tør bryde med de gamle mønstre. Det lyder på ”papiret” ret simpelt, og noget af det sværeste for os mennesker er at bryde med det kendte. Det kendte vil altid være det trygge, også selvom det udefra set ikke giver mening. Arbejdet for jer som par foregår med at hjælpe hinanden hvor det bliver utrygt, der hvor din partner pludselig mister overblikket og gør noget han/hun ikke plejer. Du skal kunne vise og give den tillid til din partner, der gør at det utrygge, bliver mere trygt. Gevinsten er at i møder hinanden på en ny måde, I begynder at se og mærke at i arbejder sammen for at ville hinanden også når det er svært. I sidste ende vil i opdage at det som før var det svære, nu er det som har været med til at udvikle jer hver for sig og sammen.

Hvornår kører du til bil til service? Det gør du sikkert efter det som servicebogen foreskriver. Jeg spørger nu, hvornår tager du dit forhold til service? Langt de fleste, gør det når de ikke kan holde forholdet ud mere. Ville du gøre det samme med dig bil?