Verdens bedste terapeut

Den bedste terapeut i verden er ikke den som har den flotteste hjemmeside, har skrevet den seneste bog om tilknytningsforstyrrelser, er mest i TV, kan recitere den seneste forskning eller har den bedste adresse i København.

Den bedste terapeut er den som kan hjælpe dig.

Derfor er det vigtigt du vælger den rigtige terapeut og du mærker at i det her rum med terapeuten kan jeg udvikle mig og blive en bedre version af mig selv. Af samme årsag er den første session hos mig altid til halv pris, det er netop denne session, der skal afgøre om jeg er verdens bedste terapeut for dig.

Er jeg verdens bedste terapeut for dig, vil du ikke være i tvivl.

Hvad er terapi hos mig?

Terapi hos mig er et møde med dig, et møde, hvor vi sammen skal kigge ind i dit liv. Vi skal kigge på hvad, der fylder i dit liv. Det være sig skilsmisse, ensomhed, traumer, familierelationer, rodløshed, angst, stress, selvværd, drømme og manglende kærlighed.

Terapi hos mig tager udgangspunkt i at du skal videre i dit liv, du skal flytte dig hen til et sted hvor du er den bedste udgave af dig selv.

Terapi er meget afhængig af hvad du kommer med, og derfor er det svært at beskrive præcist det som giver mening for dig, eller de metoder i terapien som altid virker. Jeg har herunder skrevet én smule om familien og drømme. Jeg kunne have valgt at skrive om skygger, indre barn, identitet, proces eller en helt tiende måde at være i terapien. Jeg har valgt netop familien og drømme, fordi det er to steder du sikkert nemt kan finde og genkende dig selv